PRISLISTA

I fotograferingarna nedan ingår följande:

  • Fotografering
  • Förberedelser av studion
  • Planering inför fotograferingen såsom hjälp med klädval
  • Lån av rekvisita
  • Bearbetning av bilderna (20-30 st) till ett bildspel som visas på bildvisningen
  • En personlig bildvisning
  • Ett album med 8 bilder som fotografen har valt

Vid beställning av våra egentillverkade bilder tillkommer en kostnad utöver fotograferingen. 

Barnfotograferingen Lekstund, 1 700 kr

För oss är det viktigt att fånga det där unika och glimten i ögat under en barnfotografering. När det gäller barn så busas och leks det mycket under fotograferingen.

Gravidfotograferingen – Väntan & Längtan, 1 700 kr

Den där väntan och längtan efter ett barn! Man känner sparkarna och man funderar på vem det är där inne som man ska få lära känna.
Man tror att man ska komma ihåg hur man ser ut med den fina magen, men det är svårt att återkalla minnet om man inte har bilderna.

Nyföddsfotograferingen – Bebisbubblan, 1 700 kr

Så äntligen är barnet här! De första veckorna med en nyfödd är så speciella. Nu kan man få otroligt fina bilder på bebisen: lugna och magiska sovbilder.
För att få ut mest av denna fotografering rekommenderar vi att fotograferingen sker innan barnet är 1 månad gammal, gärna tidigare.

Parfotograferingen – Vardagskärlek, 1 700 kr

Man behöver inte ha bröllop eller förlovning för att man ska få en anledning att fotografera sig! I vardagen, där man faktiskt befinner sig mestadels av tiden, är det
viktigt att stanna upp och njuta av dagarna. Personliga porträtt där man är vardagsfin som påminner en dagligen om hur underbart det är att få dela livet tillsammans.

Porträttfotograferingen – Jag, här och nu, 1 700 kr


Fina porträtt på sig själv är värdefullt att ha. Inte bara för sin egen del, utan även för ens föräldrar, barn eller kommande barn, för dina nära och kära.
Att komma ihåg just denna tiden, hur man såg ut och vad som hände i livet. Vare sig om man är 8 eller 80 år.

Bal och/eller studentfotograferingen – Lyckorus, 1 700 kr

Studenten och balen är händelser som man kommer minnas resten av livet. Glädjen dessa dagar, och förväntan över vad som ska hända i nästa kapitel i livet.

Önskar man dela denna serie på två tillfällen så kostar det 450 kr extra.

Familjefotograferingen – Gemenskap, 1 700 kr

Det är härligt med den där gemenskapen som ofta finns i en familj och samspelet är underbart när man får med det på bild!
Vare sig om barnen är små, tonåringar, eller stora och utflugna så är det otroligt kul att ha alla samlade.

Fotografering och Styling – Lyx, 2 700 kr

Bli stylad och fotograferad som en modell! En kul fotografering, och härligt att bli ompysslad innan; en lyxig upplevelse helt enkelt!
Detta är en perfekt present till någon man tycker om, eller till sig själv. I paketet ingår styling av en sminkös från Nuna.

Fotografering – Bara för dig, 2 700 kr

En personligare gåva till din blivande, eller till sig själv i framtiden för den delen, får man leta efter. Lättklädda bilder, med glimten i ögat!

I paketet ingår styling av en sminkös från Nuna.

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Få händelser är så magiska som bröllop. Glädje, förväntan, kärlek; en hel hög med massa känslor. Vissa minnen vill man uppleva om och om igen.
Bilderna fångar ögonblicken och känslan kommer tillbaka.

Studiofotografering, 5 000 kr

Fotografering inkl förberedelser av studion, ett planeringsmöte innan fotograferingstillfället,
bearbetning av bilderna (30-50 st) till ett bildspel, en personlig bildvisning och ett album med 16 bilder som fotografen har valt.

Utomhusfotografering, 7 000 kr

Fotografering inkl rekning och val av plats för fotograferingen, planeringsmöte innan fotograferingstillfället, bearbetning
av bilderna (40-50 st) till ett bildspel, en personlig bildvisning och ett album med 16 bilder som fotografen har valt.

Studio och utomhusfotografering, 8 000 kr

Fotografering inkl förberedelser av studion, samt planering och val av plats för utomhusfotograferingen, lån av rekvisita,
bearbetning av bilderna (40-60 bilder) till ett bildspel, en personlig bildvisning och ett album med 16 bilder som fotografen har valt.

Företagsfotografering

Bilder kan förmedla otroligt mycket, vad vill du att ditt företag ska utstråla? Maila för offert: emelie@mlifoto.com

OM MLI FOTO

MLI Foto är din fotograf och studio i centrala Växjö, med en stor passion för fotografering. Enligt oss är en fotografering så mycket mer än bara bilderna. I studion står du i centrum och fotograferingen i vår ateljé blir ett minne för livet. Med en lång erfarenhet inom fotografering erbjuder vi kunderna en upplevelse helt utöver det vanliga.

logo

KONTAKT