Om oss

 

Fotografen

Emelie Mitroulis Helldén heter jag som startade MLI Foto 2005. Jag har 3 års universitetsutbildning inom konceptfotografi Kent Institute of Art and Design, (Bacholor of Arts, First degree with honours) Storbritannien samt 1 år inom konstfotografi, Karis Finland.

Sedan 2005 så har jag haft äran att fotografera många företag, bröllop, studenter, familjer och barn. För mig är det viktigt att hela upplevelsen, från början av planeringen fram till tavlorna hänger på väggen, blir ett minne för livet! Fotograferingen ska bli en kul stund att minnas, även våra bildvisningar ska vara en upplevelse i sig.

 

 

 

Bildinspiratören

Moa Svantesson jobbar som bildinspiratör här på MLI Foto. Hon håller i bildvisningarna och producerar tavlorna i vår verkstad. Hon harkunskap om hur man komponerar bilderna och hjälper er att unikt plocka fram de produkterna som passar era bilder och hem.

Studion

MLI Foto ligger i centrala Växjö, intill teatertorget. I lokalen finns förutom själva studion, bildvisningsrum, verkstad där vi producerar våra bilder och tavlor, lekrum, rekvisitarum, sminkhörna och maskeradrum.

 

KONTAKT

Fotograf: Emelie Helldén
Telefon: 070-533 59 22
E-mail: emelie@mlifoto.com
Ateljé adress: Nygatan 24, Växjö

 

OM MLI FOTO

MLI Foto är din fotograf och studio i centrala Växjö, med en stor passion för fotografering. Enligt oss är en fotografering så mycket mer än bara bilderna. I studion står du i centrum och fotograferingen i vår ateljé blir ett minne för livet. Med en lång erfarenhet inom fotografering erbjuder vi kunderna en upplevelse helt utöver det vanliga.

logo

KONTAKT