BARNFOTOGRAFERING – Lekstund –

 

Barnfotograferingarna innehåller mycket lek och bus! Det är viktigt att fånga glimten i ögat och det där unika hos varje barn. Barnet får stå i centrum, förtroende byggs för att skapa en avslappnad och lekfull stämning, det är då guldkornsbilderna blir möjliga. Lekstunden ska bli ett minne för livet, som man bevarar genom tavlorna på väggen.

 

Mina fotograferingar

I studion fotograferar jag nyfödda (0-1 mån), bebisar (6mån-1år) och barn (1-12år). Varje fotografering är helt unik eftersom det är barnen som styr.

 

Tips

Tänk igenom rutinerna innan ni bokar in er fotografering. Det gäller speciellt småbarn; undvik sov och mattiderna! Ta gärna med favoritleksaken/snuttefilten/gosedjuret, det är fint att ha med på fotografierna, så kommer man minnas den länge. Om ni har äldre barn så kanske de har någon hobby eller sysselsättning; spelar de fotboll – ta med bollen, tycker de om att pyssla -ta med pennorna, spelar de något instrument – ta med det!

 

Gravidfotografering – Längtan & Väntan –

En gravidfotografering är så otroligt värdefull! Man tror att man ska komma ihåg hur man ser ut med den fina magen, men det är svårt att återkalla minnet om man inte har bilderna. Den där väntan och längtan efter ett barn! Man känner sparkarna och man funderar på vem det är där inne som man ska få lära känna.

Ta gärna med UL bilderna till fotograferingen, eller om ni redan införskaffat något till barnet; ett par skor, en mössa eller filt. Det kan vara fint att ha med på någon bild, sedan kan man återknyta detta genom att ha med accessoarerna på nyföddsbilderna.

 

 

Nyföddfotografering – Bebisbubblan –

Nyföddsfotograferingarna är magiska! Äntligen är barnet här. De första veckorna med en nyfödd är så speciella. Nu kan man få otroligt fina bilder på bebisen; lugna och förtrollande sovbilder. För att få ut det mesta av denna fotografering rekommenderar vi att fotograferingen sker innan barnet är 1 månad gammal, gärna tidigare.

En perfekt present!

En fotografering eller en tavla är en perfekt present att ge bort till dopet, ettårsdagen, i julklapp eller till mors-/farsdag. Det blir ett minne för livet.

 

Vår populära bildvisning

Efter fotograferingen bjuder vi in föräldrarna till vår bildvisning. Detta blir en unik träff där föräldrarna för första gången får se bilderna från barnens fotografering. Under två timmar får man personlig hjälp av vår bildinspiratör. Ni går gemensamt igenom bilderna, hon visar hur man kan komponera dem och hur de kan se ut på väggen.

Bildvisningen brukar bli en känsloladdad stund och en väldigt uppskattad upplevelse.

OM MLI FOTO

MLI Foto är din fotograf och studio i centrala Växjö, med en stor passion för fotografering. Enligt oss är en fotografering så mycket mer än bara bilderna. I studion står du i centrum och fotograferingen i vår ateljé blir ett minne för livet. Med en lång erfarenhet inom fotografering erbjuder vi kunderna en upplevelse helt utöver det vanliga.

logo

KONTAKT